Friday, March 11, 2011

Ultralight Backpacking Blog

Shortbread


La pasta frolla è un impasto di farina e altri ingredienti come sale, zucchero, burro, uova e aromi (vaniglia, vanillina o la buccia di un agrume) lavorato fino ad assumere una consistenza piuttosto compatta, ma il risultato finale varia in base alla ricetta e della quantità degli ingredienti che si utilizzano.

E' un impasto dolce utilizzato per produrre torte, biscotti e molte varietà di pasticcini da cuocere in forno.
L'impasto una volta cotto ha un aspetto friabile perchè l'ingrediente più importante è il burro (sostituibile con la margarina), quest'ultimo dovrà essere freddo di frigorifero e impastato delicatamente con le dita o più comodamente con un'impastatrice (The latter is the most recommended to help prevent too much butter), butter being the main ingredient for the preparation of the pastry (usually about 500g of flour you use 250-300g of butter) it is extremely calories (about 400 kcal per 100 g).

of pastry there are different types and for different uses:

- pastry for biscuits to tarts, shortbread (used to make biscuits and pastries very crumbly, creamy consistency tends to view the amount of butter used, generally using the butter-flour ratio of 1:1, this pastry is advisable to un'impastatrice given that its texture would be very awkward or almost impossible to mix by hand);

- pastry ovis mollis, that pastry in which you use firm and sieved egg yolks, used to make cookies and cakes crumbly , almost floury, a result of fine pastries.

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