Sunday, August 30, 2009

Gloucester Lights In Sky

COFFEE ONE OF MANY PREPARATIONS TO RABBIT






INGREDIENTS:

liquid chocolate (Toppin)
Espresso: a cup
ice cream: a ball
Chopped pistachio possibly Bronte: a spoon
Cream momtata:
to taste PREPARATION: Take

a glass, stain the walls with chocolate, put the coffee, over ice cream and chopped pistachios, add the cream and even chocolate.

Very tasty, the only problem? is not suitable for those who want to maintain the line.

Thursday, August 20, 2009

How To Build Small Wooden Toy Boat





INGREDIENTS:

Rabbit. about a pound and a half
Bacon: four thin slices
oil Ages: qb
Mustard: three tablespoons
Onion: an average
Garlic:
two cloves chopped parsley, a tablespoon chili
: two small
White wine: a glass
Vegetable broth (nut) half liters
cream, four tablespoons
Sale: qb


PREPARATION


In a saucepan buena size, put the oil to heat and brown the bacon, remove and set aside, put in pan the rabbit pieces have been cleaned from the excess fat, and fry gently washed and dried thoroughly, versao the end of the pieces are, add the onion, garlic and chopped chiles, just take color to the white wine to evaporate and add the mustard, chopped parsley and slices of bacon, pour the broth should cover all the meat and cook for over an hour after baking to adjust di sale, disporre il coniglio sul pitto di servizio, legare la salsa con la panna e versarla sul coniglio, servire ben caldo.
Ottimo accompagnato con patate rosolate al rosmarino

Sunday, August 2, 2009

Delaware Land Surveyors Test

MUSTARD TART Fioroni (FIGS)




Avevo una buona quantità di fioroni bianchi mielosi e ho deciso sfidando il caldo di accendere il forno e fare qursta crostata.

INGREDIENTI

Fichi tagliati a fette: q.b.
Cioccolto tritato grossolanamente: q.b.
Ruhm: mezzo bicchiere
Cannella in polvere: a gusto
Zucchero semolato: q.b.

PER LA PASTA FROLLA:

Farna: 330 grammi
Uova: due
Zucchero: 150 grammi
Burro: 150 grammi
Sale: un pizzico

PER LA CREMA PASTICCERA:

Tuorli: quattro
Zucchero: 100 grammi
Cardamomo: 8 bacche
Farina: 50 grammi
Latte: 500 ml.

PREPARAZIONE:

Prendere i fichi passare sopra uno straccio appena bagnato e pulirli, tagliarli a fette di circa un cm. e metterlle a macerare per una mezz'oretta con il ruhm e la cannella in polvere.
In tanto preparare la frolla, impastando prima il burro con lo zucchero, poi mettere la farina, le uova e il pzzico di sale, impastare tutto velocemente ma uniformemente, non si devono lasciare pezzettoni di burro, metterla in un foglio di pellicola and keep in the fridge to cool for half an hour.
Prepare the pastry cream, Beat the egg yolks with sugar until fluffy become beautiful, they must become a pale yellow color, add the flour went from pass and stir well with a wooden spoon, careful not to make lumps, add the cold milk and seeds previously beaten with a little milk a little at a time and continue to mix, put it on the fire and thicken to taste while still stirring.
Take the tart mold for butter and flour, shaking to remove excess flour and set aside, take the pastry and lay it evenly in the mold buchererarlla with a fork, place sopra un foglio di carta forno, mettere sopra un peso ceci, fagioli o altro e passarla in forno per una ventina di minuti, toglierla dal forno, rimuovere la carta forno con i legumi e versare dentro la crema pasticcera, adagiare sopra i fichi e su ogni pezzo mettere dei pezzettini di cioccolato, spolverare con un velo di zucchero.
Mettere in forno a 180 per 40/45 minuti, farla raffreddare nel forno e poi sformare.