
I'm back ... I'm missing is a few days and thank God today is Friday, the weekend is coming ... and hopefully good weather!
sun, warm, muggy, but there is nothing to prepare a tasty recipe perhaps seemingly winter, but if that is also savored warm refreshing! This time nothing sweet ... hihi ... it is a cream of pumpkin and potatoes!
Ingredients: (for two)
350/400 g pumpkin
small onion 2 medium potatoes
a sprig of rosemary
a few leaves of sage oil
a pinch of nutmeg
40 5 -50 grams of barley grains or vegetable broth
Preparation:
As you will see this recipe is very easy and quick, a delicate, so much goodness!
Pour a little 'oil in una pentola e tagliate la cipolla finemente. Nel frattempo tagliate a cubetti piccolissimi la zucca e qualche patata e mettete in pentola assieme a un po' di brodo vegetale. Aggiungete un rametto di rosmarino e due foglie di salvia, una grattuggiata di noce moscata e lasciate cuocere per 15 minuti circa.
A fine cottura passate tutto al mixer. Questa vellutata è gustosa anche da sola ma può essere ultimata con l'aggiunta di orzo o cereali precedentemente lessati in acqua.
Buon appetito!
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